fbpx

הבית בגבעת הסלעים

על הפרויקט

הלקוחות, גרו בבית כשני עשורים והבית היה זקוק לריענון, התחדשות ושינוי סגנון.

כבר בפגישתנו הראשונה היה חיבור מעולה עם בעלי הבית, הבנתי את הצרכים שלהם ובעיקר שהמטבח הוא לב הבית עבורם, שהם אוהבים לבשל ולארח. המטבח היה בתוך חלל סגור בנפרד מהסלון.

 על מנת לייצר מטבח מרווח וכן על מנת שמי שנמצא במטבח ומבשל ירגיש חלק בלתי נפרד מההתרחשות בחלל המרכזי- הסלון. 

תכננתי אי מרווח שגם ניתן לבשל עליו וגם יש ישיבה מרווחת לצידו, בגלל הקרבה לחלל המרכזי ועל למנוע עשן וריחות, יצרנו קולט אדים נשלף מהאי. בנוסף בעלי הבית השקיעו במוצרי חשמל איכותיים ביותר  שהשתלבו בארונות המטבח בצורה מושלמת.

כל החלל רוצף מחדש בריצוף בגודל 1.20/1.20 דבר שיצר תחושת גודל ומרחב ונראות מודרנית. המדרגות חופו בעץ אלון טבעי. 

הבית עוצב בסגנון מודרני, בצבעי שחור, גרפיט, אפור ועץ. 

כיף להכיר עוד משפחה מהממת ולהשאיר טביעת אצבע שתמשיך איתם לעוד שנים רבות. 

צילום: אבי קאבלו